PASAR MAKAN RIJSWIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 114 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pasar Makan Rijswijk. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 20:06 Alles viel tegen behalve de saté. Kreeg ook weinig voor wat je ervoor betaalde in lage bakjes. Erg jammer.
15 mei 2024 om 23:53 volstrekt onvoldoende waar voor je geld, veel (frituur)vet, alles in één bak(je) niets van elkaar gescheiden, enige wat voldoende was , was de bezorgtijd maar ook de nette bezorger
12 mei 2024 om 17:51 De Gado Gado heeft geen pindasaus en is dus daardoor een hele dure salade zonder dressing. Ze nemen de telefoon niet op en reageren ook niet op berichten. Als je iets bestelt moet je maar hopen dat alles klopt.
7 mei 2024 om 8:34 Maaltijden op tijd. Was weer heerlijk.
29 apr 2024 om 13:55 De maaltijden werden binnen de aangevraagde tijd geleverd. Het eten zelf was van uitmuntende kwaliteit. Het is zeker een aanrader om vaker bij Pasar Makan eten te bestellen. Zeker een aanrader
21 apr 2024 om 9:04 Bestelling was precies zoals gevraagd. De kip cashew was erg droog en hard. Bijna niet te kauwen.
24 mrt 2024 om 14:06 liever geen commentaar verder. .
13 mrt 2024 om 8:23 Viel tegen. Kon niet het hele assortiment wat in de toko verkrijgbaar is bestellen. Ook geen keuze mogelijk voor de vlees of groente bij de rames. De kwaliteit was ook niet die we uit de toko gewend zijn.
26 feb 2024 om 10:55 Lekker eten.
25 feb 2024 om 9:49 Lekker eten.
5 feb 2024 om 9:35 Lekker eten, snel bezorgd. Warm, bestelling compleet
28 jan 2024 om 16:28 Lekker eten.